Årsregnskab – regnskabshjælp, råd og vejledning tilbydes

Hos Revisionshuset hjælper vi med årsregnskab hos forskellige virksomheder. Uanset om din virksomhed er stor eller lille, personlig eller selskab, står vi klar til at tilbyde regnskabshjælp. Du kan hente råd, vejledning og hjælp hos os i Løsning. Vi hjælper dig også gerne, hvis du f.eks. bor i Vejle, Horsens, Hedensted eller en anden nærliggende by.

Vi tilbyder hjælp til regnskab af enhver slags

Vi har mange års erfaring med forskellige opgavetyper inden for bogføring- og regnskabshjælp. Vi udfører bl.a. følgende traditionelle regnskabsmæssige discipliner:

  • Momsregistrering

  • Moms- og periodeopgørelse
  • Andre opgaver inden for regnskab

​Vi finder sammen ud af, hvordan du bedst får dine behov opfyldt. Du kan selv udføre større eller mindre dele af dit årsregnskab alt efter aftale. Vi tilpasser altid tingene til dine behov. Vi har en filosofi, der siger ”gør det du er bedst til”. Vi anbefaler derfor at dele opgaverne, så både du og vi kan koncentrere os om det, vi er gode til. Hyppigheden, hvor du skal aflevere materiale til os, finder vi ud af sammen.

Ring til os for at få hjælp til dit årsregnskab

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores regnskabshjælp – f.eks. i forbindelse med årsregnskab, bogføring eller andet.

Ring til os allerede i dag på telefon: 75 79 03 33 for mere information. Du kan også skrive til os på e-mail: kontakt@revisionshuset.dk eller via kontaktformularen.

​Du kan også benytte vores kontaktformular nedenunder.

Bestil en Tal Time

Se, hvem vi er

​KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvad er dit navn? *
 
Hvilket nummer kan vi træffe dig på? *
 
Hvad er din e-mail? *
 
Emne: *
 
Besked: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt