Skatterådgivning og anden økonomisk rådgivning

Har du brug for en kompetent skatterådgiver i nærheden i Løsning, Vejle, Horsens, Hedensted og andre nærliggende byer? Så står Revisionshuset til rådighed med vores store erfaring og ekspertise inden for skatterådgivning. 

Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

  • Budgetter
  • Opstart af virksomhed eller køb af eksisterende virksomhed
  • Finansiering og investering
  • Forhandlinger med pengeinstitut
  • Selvangivelse
  • Generel økonomisk rådgivning
  • Og anden form for skatterådgivning.

​Budgetter kan være et godt styringsredskab for din virksomhed. Budgetter kan være mere eller mindre specificerede, men selv med et simpelt budget og efterfølgende budgetopfølgning, kan det hjælpe dig til at blive klogere på din virksomhed og dens drift.

Selvangivelse, finansiering og anden hjælp

Det er en stor beslutning at blive selvstændig. Der bør overvejes mange forhold. Ikke kun af økonomisk art, men også af mere personlig karakter. Vi giver dig ikke kun skatterådgivning og hjælp til din selvangivelse, men også gerne sparring i den personlige del.

Vi følger dig gerne til møde med pengeinstitut eller anden finansieringskilde. Vi hjælper dig med at forklare pengeinstituttet dit regnskab og dit finansieringsbehov, ligesom vi hjælper dig med at forstå de mange dokumenter med mere som du møder fra pengeinstitut og lignende.

Derudover tilbyder vi skatterådgivning og hjælper dig selvfølgelig også med din selvangivelse.

få mere information om skatterådgivning

Har du brug for skatterådgivning, hjælp til selvangivelse eller en anden form for økonomisk rådgivning, kan du kontakte os på telefon 75 79 03 33 eller e-mail kontakt@revisionshuset.dk

Bestil en Tal Time

Se, hvem vi er

​KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld vores kontaktformular her med en beskrivelse af dit behov for økonomisk rådgivning eller skatterådgivning, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Hvad er dit navn? *
 
Hvilket nummer kan vi træffe dig på? *
 
Hvad er din e-mail? *
 
Emne: *
 
Besked: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt