Hjælp til bogføring af registreret revisor & bogholder

Revisionshuset er et registreret revisionsfirma, med bred erfaring som bogholder og revisor. Vi hjælper blandt andet mange kunder i Løsning, Horsens. Vejle, Hedensted og andre nærliggende byer med deres opgaver inden for bogholderi. Vi står ligeledes til rådighed med kyndig hjælp til bogføring, hvis du skulle bo i en af de øvrige omkringliggende byer. 

Vi tilbyder at varetage al bogføring og revision for store og små virksomheder, erhvervsdrivende og foreninger. 

​Ud over bogføring og revision kan vi udarbejde regnskaber og ordne moms, skat og selvangivelse samt lave budgetter.

​Som professionel bogholder udfører vi bogføring for mange typer af virksomheder, for eksempel:

  • Håndværkere
  • Detailhandel
  • Landbrug
  • Andelsboligforeninger
  • Vognmænd
  • Advokater
  • Servicevirksomheder

VI LAVER BOGFØRING MED PERSONLIG REVISION

Hos Revisionshuset lægger vi vægt på at adskille os fra vores konkurrenter i forhold til bogføring og revision, men også i forhold til kundeservice. Derfor får du en fast personlig revisor, og der er naturligvis 100 % fortrolighed.

Med 30 års erfaring som bogholder og revisor, har vi endvidere en bred brancheindsigt og et godt lokalkendskab. Derved kan vi sikre dig en pålidelig rådgivning, der samtidig er uvildig. Du får endvidere rådgivning og tilbagemeldinger om vores bogføring i en klar og forståelig tale.

I fællesskab finder vi ud af, hvordan vi bedst kan stå for din bogføring og dine regnskaber, så du får en løsning, der passer bedst til dine behov. Det kan for eksempel være, at du ønsker at udføre visse dele selv, men du kan også bare blot aflevere det i en kasse, og så finder vores bogholder ud af det.

Hvad koster en bogholder?

Den konkrete pris for bogføring vil variere alt efter opgavens omfang og den tidsmæssige byrde, der vil være forbundet med udførelsen af denne. Det er derfor ikke ligetil at komme med en pris, uden at have kendskab til den pågældende bogføringsopgave. 

Uanset opgavens karakter, skal det dog nævnes, at vi har yderst konkurrencedygtige priser, og vi har altid fokus på at tilbyde en billig løsning på bogføring. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ hjælp til bogføring og revision

Hvis du og din virksomhed har brug for hjælp til bogføring, afskrivning, revision, moms, skat og selvangivelse, så bestil en Tal Time, så vi sammen kan se hvordan du får mindre bøvl og mere tid til at lave det, du brænder for.

Du kan ringe til os på telefon 75 79 03 33, eller du kan sende os en e-mail på kontakt@revisionshuset.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på dine spørgsmål, og et godt tilbud på professionel bogføring.

Vi ser frem til at hjælpe dig og dit firma med bogføring.

Bestil en Tal Time

Se, hvem vi er

​KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvad er dit navn? *
 
Hvilket nummer kan vi træffe dig på? *
 
Hvad er din e-mail? *
 
Emne: *
 
Besked: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt